إضغط لتفاصيل الإعلانات



Results 1 to 7 of 7
Share
  1. #1
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    yemen
    Posts
    8
    Rep Power
    0

    Default لاهل الخبرةعندي استفسار حول telnet اريد المساعدة

    السلام عليكم اخواني المهندسين
    انا طبعا عضو جديد في هذا المنتدى
    وسبب إعجابي به هو ما يدخر من معلومات تنفع المهندسين وكل شخص مهتم بعالم التكنولوجيا

    اسال الله ان ينفع بكم الامة المحمدية لانها محتاجة الى التعاون مابين المسلمين ليحققوا كل ما اكرهم الله به


    العفو لقد طولت في الكلام لانني عضو جديد


    الاستفسار هو

    اذا كان عندي 10 راوترات مثلا واريد ان اعمل تلنت عليها
    كما تعرفون ان حفظ الايبي حق الراوترات صعب خصوصا لما تكون كثيرة
    سوالي هو

    كيف أعمل تلنت باسم الراوتر وليس بالايبي


  2. Facebook Comments - تعليقـك على الفيس بوك يسعدنا ويطور مجهوداتنـا


  3. Forum Ads:

  4. Forum Ads:

    اضفط هنا لمعرفة تفاصيل الإعلانات بالموقع


  5. Forum Ads:

    -->

  6. #2

    Smile الدخول عن طريق اسم الراوتر عوضا عن عنوان الآى بى

    Register every router's IP Address and host name with A record in your DNS.

  7. #3
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    yemen
    Posts
    8
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by hmada122 View Post
    Register every router's IP Address and host name with A record in your DNS.

    ياأخي يمكن توضح لي أكثر وترسل لي خطوات لعمل ذلك

    وجزاك الله خير

  8. Forum Ads:

  9. #4
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Arab world!
    Posts
    6,169
    Blog Entries
    4
    Rep Power
    10

  10. #5
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    yemen
    Posts
    8
    Rep Power
    0

    Default

    أحي جزاك الله على اهتمامك بالموضوع لقد أزعجني كثير
    شرحك كان مفهوم لكن الذي اريده هو

    انا استخدم برنامج packtracer
    عندي راوتر وجهاز كمبيوتر
    اريد اعمل تلنت من الكمبيوتر الى الراوتر لكن باسم الراوتر وليس يالايبي حقه

    المطلوب :
    ماهي الاوامر المطلوبة اعدادها غي الراوتر وفي جهاز الكمبيوتر
    ارجو ان تكون خطوة بخطوة

  11. Forum Ads:

  12. #6

    Default

    السلام عليكم لو حضرتك عايز تعمل الموضوع دا على
    cisco packet tracer
    انت لازم تعمل سيرفر
    dna
    عن طريق انت هتختار شكل السيرفر وتديله
    IP and subnet mask and default gate way (ip router that DNS server connected with it ) بعد كدا تروح على تبويب اسمه configure وتختار DNS تضيف اسم الروتر ولاى بى بتاعه فى المستطيلين ال هيظهروا قدامك
    NAME
    ADDRESS then press add and so on ....
    وبعد كدا تروح على كل روتر وتكبت الامر دا عشان تمنع بس البروتكاست الكتير فى الشبكه من الروترات
    Ip name-server X.X.X.X where (x.x.x.x) is the ip address of the DNS server
    وبكدا تقدر تعمل امر بينج من الروتر والجهاز
    سى واى حاجه انا فى الخدمه ارجو اكون وفقت فى الرد عليك ارجو الدعاء
    Last edited by sleem20; 04-02-2012 at 11:22 PM.

  13. #7
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    yemen
    Posts
    8
    Rep Power
    0

    Default

    السلام عليكم اخي

    في البداية أشكرك على متابعتك لحل مشكلتي وجزاك الله خير الحمد لله كان شرحك طيب وقد استطعت حل المشكلة
    اسال الله ان يوفقك في جميع أمورك
    و
    اي خدمة أخي فهذا ايميلي
    ****
    Last edited by Mohamed Fouad; 07-02-2012 at 12:24 AM. Reason: يمنع استخدام الايميل الشخصى

Similar Threads

  1. اريد حل من خبراء الانترنت
    By omarbosri in forum Microsoft
    Replies: 2
    Last Post: 15-02-2012, 06:39 PM
  2. اريد حل من خبراء الايزا
    By ramy1884 in forum Microsoft
    Replies: 5
    Last Post: 07-12-2011, 08:30 AM
  3. اريد المساعدة عندى مشكلة فى الصوت
    By zena sameh in forum Programs & Maintenance
    Replies: 2
    Last Post: 09-12-2010, 12:37 AM
  4. Replies: 3
    Last Post: 24-08-2009, 01:37 PM
  5. اريد كتب في تقنية ال (profibus ( DP/PA
    By tito55555 in forum Computer and control systems
    Replies: 0
    Last Post: 15-06-2009, 11:29 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

أقسام المنتدى

الروابط النصية

تابع جروبنا على الفيس بوك

صفحة Egypt Engineers على الفيس بوك

تابعنا على linkedin

جروبنا على الياهو جروب