إضغط لتفاصيل الإعلانات



Results 1 to 5 of 5
Share
  1. #1
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Egypt
    Posts
    3,946
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    16

    Unhappy I have this problem with VMware....

    I had installed Win Server 2008 R2 on my PC, and then Installed VMware (VMware-workstation-full-7.1.4-385536),
    then I configure my first Virtual Machine as Win server 2008 R2, and the steps done so smoothly without any problem,
    and when I power on this virtual machine VMware program showed this error message.....





    so I hope anyone can explain what this message mean and what I should do...

    thanks


  2. Facebook Comments - تعليقـك على الفيس بوك يسعدنا ويطور مجهوداتنـا


  3. Forum Ads:

  4. Forum Ads:

    اضفط هنا لمعرفة تفاصيل الإعلانات بالموقع


  5. Forum Ads:

    -->

  6. #2
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    cairo
    Posts
    17
    Rep Power
    0

    Default the answer

    Dear Hopy
    Good Day wish you fine at all
    the problem could be solved if you install 32 bit the host and the guest too

    or if you have a virtualiztion option in your Bios you should Enable virtualiztion technology


    i face such issue before and its solved

    Thanks

    Hossam Moghazy
    Data Centre Engineer
    [Unload] Eng Hossam Moghazy
    Contact technical eng
    Cisco certified [/Unload]

    من مواضيع networks :


  7. #3
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Egypt
    Posts
    2
    Rep Power
    0

    Default

    This means that your processor doesn't support Hardware Virtualization,
    or it's disabled from the BIOS.
    so you can't run 64bit OS in the virtual machines.
    check your processor model to ensure if it supports the Hardware virtualization feature.

  8. Forum Ads:

  9. #4
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Egypt
    Posts
    2
    Rep Power
    0

    Default

    باختصار الويندوز الاساسى على الجهاز 32 ,والويندوز ال انت عاوز تنزله ف الفرشوال ماشين 64
    ودا مينفعش لازم يكون الويندوز الاساسى على جهازك 64 بت عشان تقدر تنزل عليه 64 بت
    الحل انك تنشوف نسخه 32 بت للفرشوال ماشين

  10. #5
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    abu dhabi
    Posts
    1
    Rep Power
    0

    Default

    Enable VT in your BIOS...

  11. Forum Ads:

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 29-08-2011, 09:11 PM
  2. Replies: 12
    Last Post: 12-10-2010, 08:55 PM
  3. Problem in USB Redirection
    By just hacker in forum VMware
    Replies: 1
    Last Post: 26-09-2010, 03:38 PM
  4. problem in my laptop
    By nonna_eng in forum Programs & Maintenance
    Replies: 7
    Last Post: 27-02-2008, 11:05 AM
  5. problem in my laptop
    By nonna_eng in forum Communications and electronics
    Replies: 1
    Last Post: 24-02-2008, 01:41 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

أقسام المنتدى

الروابط النصية

تابع جروبنا على الفيس بوك

صفحة Egypt Engineers على الفيس بوك

تابعنا على linkedin

جروبنا على الياهو جروب