إضغط لتفاصيل الإعلانات



Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 29 of 29
Share
  1. #16
    Join Date
    May 2010
    Location
    Mansoura, Egypt
    Posts
    311
    Rep Power
    11

    Default

    اسف على التأخير ...هوا بالنسبه لحجز ملف مصاب معين يبقى بكد الانتي فيروس بيحجزه في البارتيشن سي لاحظي ان السي عندك هيتملا بقدر الملفات المصابه عندك والاتي فيروس بيعمل كد خشية ان اتكون ملفات هامه جدا فهوا بيحجزها في السي الاول لحين انك تفتحيه "الانتي فيروس" وتطلبي منه انه يترك الملف الفلاني او البرنامج الفلاني للحاجه الشديده ليه....بس في الحاله دي انتي كد بسترجعي الملف لمكانه وهو "مصـــــــــــــــــــاب" لحين ماتنزل الشركه المنتجه للبرنامج "الانتي فيروس" لتحديث يستطيع بيه معالجه الملف واسترجاعه بامان ولكن في حاله "ساليتي الملعون" العمليه لازالت مفيش علاج الحجز او المسح الفوري تماما

    اذا حجز "بيحجز في السي لحد مانشوف علاج بعد مده من الوقت" اوعي تشيلي نسخة الويندوز في الوقت الحالي

    والمسح معروف انه مسح

    اهم شئ في الموضوع تحديث الانتي فيروس مرتين تلاته .................بعد مرتين ريستارت وبعد كد نعمل الاسكان


    وفي موضوع عاوز اتكلم فيه ...مهما كانت الملفات مهمه برامج مثلا او العاب فيمكن التعويض عنها موجووووده اكيد على الشبكه


    طب صور شخصيه او ملفات فيديو شخصيه "دي الفيروس ملوش دعوه بيها ابدا ولا الاغاني ولا اي ملفات ميديا ابدا ولا مفات وورد الا نادرا جدا جدا يعني ننقلها بعيد في امان ونفرمت عادي جدا ونسترجع اي العاب او برامج من الشبكه


  2. Facebook Comments - تعليقـك على الفيس بوك يسعدنا ويطور مجهوداتنـا


  3. Forum Ads:

  4. Forum Ads:

    اضفط هنا لمعرفة تفاصيل الإعلانات بالموقع


  5. Forum Ads:

    -->

  6. #17
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Egypt
    Posts
    3,946
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    16

    Default

    اولا احب اشكرك عظيم الشكر يا بشمهندس هلالى على المساعدة القيمة اللى قدمتهالى
    انا الحمد لله عملت كل الخطوات اللى حضرتك نصحتنى بيها
    ونزلت البرنامج وعملت سكان كذا مرة ولكل دريف على حدة
    وتوكلت على الله وادينى دلوقتى بشتغل على نظام
    XP
    اللى كان مصاب اكثر بالفيروس ومش عارفة اشتغل عليه زى زمان
    وع فكرة انا كان عادى جدا اكمل شغلى بويندوز 7 لانه ماكانشى حاسس بالفيروس اوى
    وكان بيشتغل تمام لكنى اتعودت انى احط على جهازى نظامين واحد
    XP
    لانه لا غنى عنه
    والتانى نظام حديث من ويندوز وهو وينوز 7
    فعشان كدة اصريت انى اصبر على حل المشكلة
    والحمد لله ربنا وفقنى بفضله ثم بمساعدتك يا بشمهندس هلالى
    بس المشكلة اللى بعانى منها دلوقتى هى تحديث الى الانترنت اكسبلورر8
    للاسف انا نسختى
    XP SP1
    والبرنامج اقل اصدار بيتشغل عليه هو
    XP SP2
    فمعلش اخر سؤال ليك يا بشمهندس هلالى هل فيه امكانية للتحديث من
    SP1 to SP2


    تعبير بسيط عن شكرى وامتنانى لمساعدتك العظيمة واهتمامك بمشكلتى
    والمتابعة معايا لحل المشكلة خطوة بخطوة وامدادك ليا باللينكات القيمة
    سواء لبرنامج التورنت او الانتى الفيرس سيمانتك
    او فكرة انى افرمت واعمل سكان بدون فتح باقى الدريفات
    ويارب اكون قدرت اعبر عن كل الشكر والتقدير لحضرتك
    وبردة لا انسى بالشكر البشمهندس محمد على معلوماته القيمة
    Last edited by hopy_braya; 09-04-2011 at 07:07 PM.

  7. #18
    Join Date
    May 2010
    Location
    Mansoura, Egypt
    Posts
    311
    Rep Power
    11

    Default

    طب الحمد لله ... ولا داعي للشكر

    ....نسخ الاكس بي النهارده المفروض لا تقل عن سيرفس باك 3
    باي حال من الاحوال لان حتى الموقع الرسمي مايكروسوفت الغى دعمه لنسخ السيرفس باك 2 اصبح اقل مايستخدم حاليا هوا سيرفس باك 3 ودي تورنت لنسخة ويندوز سيرفس باك 3

    http://www.vertor.com/index.php?mod=download&id=2194878

    او حملي السيرفس باك 3 نفسها واعملي لها تثبيت زي اي برنامج على اي نسخه قديمه هيا هتحدث النسخه

    http://www.microsoft.com/downloads/e...displaylang=en

  8. Forum Ads:

  9. #19
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Egypt
    Posts
    3,946
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    16

    Default

    طب دلوقتى يا بشمهندس هلالى
    انا لما انزل نسخة الاكس بى اللى فى اللينك دى
    هحفظها على اسطوانة ازاى وهى اصلا ملف مضغوط عشان لما افرمت
    يعنى ازاى اعمل اسطوانة
    Bootable
    لانى فعلا مش عارفة اشتغل بنسخة
    XP SP1
    خااااااااااااااااالص
    وهيلزمنى النسخة الجديدة بتاعة حضرتك دى
    لانى لما نزلت ال
    SP3
    بس ما اشتغلتش مع النظام
    واسفة ع الازعاج من جديد
    Last edited by hopy_braya; 12-04-2011 at 12:08 AM.

  10. #20
    Join Date
    May 2010
    Location
    Mansoura, Egypt
    Posts
    311
    Rep Power
    11

    Default

    تفكي الضغط ببرنامج فك الضغط هينتج عن الفك ملف امتداده
    ISO
    برنامج النيرو هيحرق مكونات ملف الايزو على اسطوانه وتكون لوحدها بووووت وحدثيها لما تنزل وهبقى اديكي طريقه تفكي حماية النسخه وتخليها مسريله يعني مصرح انها تاخد تحديثاتها من مايكروسوفت وبرامج ميكروسوفت الجباره حتى كمان برنامج ميكروسوف للحمايه "انتي فيروس"

    دائما دائما يفضل تحديث نسخة النظام من الموقع الرسمي داااااااااااائما والله بيحمي من مشاكل كتيـــــــــــــر جدا

  11. Forum Ads:

  12. #21
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Egypt
    Posts
    3,946
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    16

    Default

    ميرسى جدا يا بشمهندس لسرعة ردك
    ومن كلام حضرتك المفروض يكون عندى برنامج نيرو
    ان شاء الله هنزله وبعدين اعمل الاسطوانة
    وبعدين لما افرمت وانزلها هاخد منك طريقة فك حماية النسخة
    شكرا مرة تانية

  13. #22
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Egypt
    Posts
    3,946
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    16

    Default

    معلش يا بشمهندس هلالى
    انا عملت بحث على احدث اصدار لبرنامج نيرو لكن للاسف لاقيت نسخة تجريبية
    فهل استخدمها واعمل الاسطوانة
    ولا غلط استخدمها لانها مش هتحرق الاسطوانة صح بنفس كفاءة البرنامج الاصلى
    ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  14. #23
    Join Date
    May 2010
    Location
    Mansoura, Egypt
    Posts
    311
    Rep Power
    11

  15. #24
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Egypt
    Posts
    3,946
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    16

    Default

    انا عملت الحمد لله الاسطوانة وفرمت خلاص
    ونزلت النسخة
    XP SP3
    فين الطريقة اللى حضرتك قلتلى عليها عشان تبقى النسخة ممكن تاخد التحديث بتاعها من
    موقع مايكروسوفت نفسه
    وهل اعمل
    turn on Automatic updates
    ولا لما حضرتك تدينى الطريقة
    ؟؟؟؟؟؟؟؟
    وشكرا

  16. #25
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Egypt
    Posts
    3,946
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    16

    Default

    يا بشمهندس هلالى
    هل استمر بنسخة ال
    xp
    كدة بدون سيريال
    ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  17. #26
    Join Date
    May 2010
    Location
    Mansoura, Egypt
    Posts
    311
    Rep Power
    11

    Default

    اتفضلي الرابط دا فيه البرنامج الصغير اللي بيولد ارقام سيريال انتي هتاخدي منهم رقم واحد بس تعدلي النسخه عليه والشرح موضح كل حاجه مع البرنامج...وبعد ماتخلصي يفضل اعادة تشغيل الجهاز وبعد كد اعملي تحديث زي مانتي عايزه

  18. #27

  19. #28
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Egypt
    Posts
    3,946
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    16

    Default

    شكرا يا بشمهندس هلالى على مساعداتك العظيمة ليا
    فى مشكلتى من بدايتها
    ومش هقول غير انى ادعى ربنا انه يجعله فى ميزان حسناتك
    بإذن الله تعالى
    جزاك الله خيراااااااااااااا

  20. #29
    Join Date
    May 2010
    Location
    Mansoura, Egypt
    Posts
    311
    Rep Power
    11

Similar Threads

  1. ups ( Uninterruptible Power Supply)
    By nesma saad in forum Electric power
    Replies: 3
    Last Post: 09-10-2012, 04:22 PM
  2. A Course In Power Systems By J B Gupta
    By HimaEid in forum Electric power
    Replies: 0
    Last Post: 28-09-2012, 09:40 PM
  3. Norton Anti-Theft 1.0.0.69 Beta
    By Helaly in forum Programs & Maintenance
    Replies: 0
    Last Post: 16-09-2011, 02:30 PM
  4. electrical power engineer job vacancy
    By Dalia005 in forum Communications and Electronics, Electrical power
    Replies: 0
    Last Post: 08-02-2011, 03:24 PM
  5. power engineers needed
    By mohamadoz in forum Communications and Electronics, Electrical power
    Replies: 1
    Last Post: 20-07-2009, 01:30 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

أقسام المنتدى

الروابط النصية

تابع جروبنا على الفيس بوك

صفحة Egypt Engineers على الفيس بوك

تابعنا على linkedin

جروبنا على الياهو جروب