إضغط لتفاصيل الإعلانات



Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 19 of 19
Share
  1. #16

    Default

    طيب ياريت تشرح لى بشوية تفصيل الله يبارك فيك


  2. Facebook Comments - تعليقـك على الفيس بوك يسعدنا ويطور مجهوداتنـا


  3. Forum Ads:

  4. Forum Ads:

    اضفط هنا لمعرفة تفاصيل الإعلانات بالموقع


  5. Forum Ads:

    -->

  6. #17
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Arab world!
    Posts
    6,169
    Blog Entries
    4
    Rep Power
    10

    Default

    Start>administrative tools>Routing and Remote Access








    و عندها يظهر المعالج التالي:-




    على ما اتذكر هتدخل على Next و عندها يطلب منا المعالج أن نختار واحد من خمس خيارات....
    custom
    هتلاقى اوبشن ال routing




    هتلاقى هنا اول اوبشن للروتنج ودا اللى احنا محتاجينة


    طبعا السيرفر لازم يكون فى كراتين LAN
    واحد منهم من RANGE 10
    والتانى 192
    وتعرف ال RAS
    على الكارتين
    وتعمل بينهم ROUTE
    باى بروتوكول مناسب مش هيفرق كتير
    RIP V2 كويس

    معلش الشرح مش مفصل لان اكيد محتاح اعمل لاب مخصوص علشان اشرح تفصيليا ة معنديش لاب جاهز هنا
    بس اتمنى اكون اديتلك اول الخطوات
    واحنا معاك فى اللى هتحتاجة باللى نقدر عليه ان شاء الله

  7. #18

    Default

    أخى الحبيب بارك الله فيك على الشرح ولكن هذا ليس سؤالى فأنا اعرف كيف أسوى RRAS

    النقطه اللى عايز توضحها لى هو كيفية السناريو يعنى السيرفر اللى نازى انزله على الفى ايم وير هو لايف كومنيكشن سيرفر معنى اكد اعمل الراس سيرفر عليه ولا اعمل فى ايم وير تانى وعليها الراس منفصل .

    اللى عايزك توضحه هو السيناريو وسيب الباقى عليا

    وين احط الراس سيرفر ؟
    وهل سيكون الاتصال بين الجيست والهوست
    nat , bridge

  8. Forum Ads:

  9. #19
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Arab world!
    Posts
    6,169
    Blog Entries
    4
    Rep Power
    10

    Default

    شكرا لك , ال RRAS
    مش هيفرق مكانة فين ولو عندك
    Enough resources
    يبقى اعملى على سيرفر منفصل ومش هتحتاج اكتر من
    512MB RAM $ 15 GB Space
    طبعا هيكون Bridge علشان تقدر توصل لل
    NIC اللى من رانج اليوزرز
    واللى من رانج السيرفرات NAT or Bridged.
    المهم ان ال RRAS هو وسيلة الربط بين الاتنين عن طريق الروتنج
    على فكرة لو كنت منزل ISA
    ممكن تعمل نفس الكلام بالايزا وتستعمل
    Route add command
    لو مكانش يبقى خلينا فى السوليوشن اللى احنا فيه

Similar Threads

  1. Replies: 12
    Last Post: 12-10-2010, 08:55 PM
  2. Download VMware Workstation 7.1.1 Build 282343 with keygen
    By Mohamed Fouad in forum Programs & Maintenance
    Replies: 0
    Last Post: 14-08-2010, 02:10 AM
  3. VMWare Workstation v7.1
    By Mohamed Fouad in forum Programs & Maintenance
    Replies: 1
    Last Post: 23-07-2010, 06:12 PM
  4. Vmware Workstation Version 6.5.1 .126130 Egypt Engineers
    By Mohamed Fouad in forum Programs & Maintenance
    Replies: 2
    Last Post: 27-02-2010, 02:13 PM
  5. VMware Workstation Full 7.0.0-203739 With Tools
    By Mohamed Fouad in forum Programs & Maintenance
    Replies: 14
    Last Post: 19-02-2010, 11:10 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

أقسام المنتدى

الروابط النصية

تابع جروبنا على الفيس بوك

صفحة Egypt Engineers على الفيس بوك

تابعنا على linkedin

جروبنا على الياهو جروب