إضغط لتفاصيل الإعلانات



Results 1 to 11 of 11
Share
  1. #1

    Default استفسار بليز

    السلاموا عليكم

    معلش ياشباب ليا استفسارين


    الاول

    ال virtual machine

    شغاله بكارت نيتورك واحد تمام
    ينفع اخلى ليها كمان كارت نيتورك علشان اجرى الراوتينج والنات وكده
    ولا مش ينفع غير لما يكون الجهاز اساسا عليه 2 كارته نيتورك


    __________________________________________________ _____________

    السؤال التانى
    ايه شبكه علشان توصل على الانترنت المفروض تكون واصله ب
    adsl router
    تمام كده
    طب لو انا جوه
    domain
    وعندى
    internet server
    ومنزل عليه ال
    nat
    انا كده برده لازم يكون عندى
    adsl router
    ولا ال
    internet server
    يكفى
    وشكرا
    ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    ____________________________________
    شكرا ليكم


  2. Facebook Comments - تعليقـك على الفيس بوك يسعدنا ويطور مجهوداتنـا


  3. Forum Ads:

  4. Forum Ads:

    اضفط هنا لمعرفة تفاصيل الإعلانات بالموقع


  5. Forum Ads:

    -->

  6. #2

    Default

    1st Yes you can add multiple NICs to your VMs without any problems
    2nd It depends on your configurations, for most companies they are using ( Leased Line ) connection not DSL one. SO they are using internet facing routers that is connected to the internet and a firewall server ( ISA, TMG, PIX, etc... ) behind it.

  7. #3
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Arab world!
    Posts
    6,169
    Blog Entries
    4
    Rep Power
    10

  8. Forum Ads:

  9. #4

  10. #5

    Default

    السلاموا عليكم
    معلش ليا استفسار فى نفس الموضوع
    الوقتى انا عندى
    VMWARE
    علشان اسطب عليه كارت نيتورك تانى
    بس على فكره انا اساسا الاب توب بتاعى مش عليه حقيقى غير كارت لان واحد تمام كده

    تمام الوقتى انا عملت ADD hardware
    وعملت add
    لكارت لان اسمه
    microsoft loobpack
    ده network adapter
    عادى تمام كده
    جوه ال network places
    ظهرلى الوقتى 2 كارت لان عادى انا ظبط لكل كارت رينج للاى بيهات خاص بيه كده تمام مش دى المشكله
    المشكله بقى انا عايزه اوصل كل كارت منهم على شويتش مختلف طبعا كل ده
    virtually
    تمام كده يعنى لا فيه 3 شويتش ولا حاجه
    بس المشكله الوقتى فى
    setting
    بتاعت ال
    vmware
    مش باين اصلا غير
    ethernet
    واحد بس مش عارفه التانى فين بقى
    هل المشكله ان انا اصلا لازم اركب كارت لان حقيقى ولا نوع ال
    network adapter
    فيه مشكله ولا ايه الحل
    ???????????/
    ارجوا انى اكون قدرت اشرح المشكله وان حد يقدر يفيدنى وشكرا ليكم

  11. Forum Ads:

  12. #6
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Arab world!
    Posts
    6,169
    Blog Entries
    4
    Rep Power
    10

    Default

    هو انتى عملتى
    add hardware منين بالظبط؟
    لو من الويندوز فدة مش صح شيلية
    لكن الصح انك تضيفى الكارت دة على الفى ام وير نفسة
    ادخلى على ال
    settings
    بتاعة الفيرجوال ماشين و ضيفى كارت نتوورك جديد
    بس كدة
    موضوع سويتشين دى انا مش فاهم تقصدى ايه بالظبط لكن لو انتى عايزة تخلى كل واحد فيهم فى نتوورك ممكن ودة هيحصل طبيعى لو عاملاهم
    bridged
    وكتبتى كل واحد فيهم اى بى فى نتوورك مختلفة بس المهم كل واحد فيهم دا هتوصليلة ازاى
    الا لو عندك كذا فيرجوال ماشين تانية شوية منهم فى رانج الاى بى دا و شوية تانى فى الرانج التانى و ساعتها كل نتوورك هتشوف بعض

  13. #7

    Default

    شكرا ياياشمهندس
    هو انا منزله على الفيرجول ماشين اكتر من os
    وعايزه اعمل
    isa
    وطبعا واحد من ال os
    هايكون واصل على ال internal card
    لل Isa
    والتاننى هايكون واصل على ال external card
    لل isa
    تمام كده
    فا الاول اصلا انا عندى اصلا سيرفر ده ال dc
    نزلت سيرفر تانى علشان يكون ال isa
    وعندى 2 clint
    دول xp
    تمام كده


    فا بالبدايه عايزه اخلى الايزا ليها 2 كارت لان فادخلت من
    control pannel
    وعملت
    add network adapter
    بس من على ال setting
    بقى للفيرجاول ماشين علشان اقدر اختار السويتش الى هو هاويصل عليه علشان اوصل
    ال internal
    بسويتش
    وال external
    بسويتش تانى
    مش لقيت اساسا كارتين النيتورك الى انا زودته
    فايريت يامحمد لو تقولى اضيف كارت تانى من على ال setting
    ايزاى وارجوا ان تكون المشكله وصلت
    وشكرا بجد ليك
    واسفه على الاطاله

  14. #8

    Default

    وسؤال تانى معلش هى لما بتكون الفيرجول ماشين مقفوله الرامات بتكون مستخدمه فى الجهاز عادى يعنى هى مش بتستخدم الرامات غير وهى اصلا مفتوحه صح كده ولا ايه
    ؟

  15. #9

    Default

    شكرا ليك ياباشمهندس
    خلاص ظبطهم المشكله ان الرامات عندى خلاص هاتنتحر

    بمناسبه الرامات هو انا علشان ازود رامات لاب توب ده تقريبا الرمات حجمها كام سعرها كام
    ؟

  16. #10
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Arab world!
    Posts
    6,169
    Blog Entries
    4
    Rep Power
    10

    Default

    Quote Originally Posted by nesma saad View Post
    شكرا ياياشمهندس
    هو انا منزله على الفيرجول ماشين اكتر من os
    وعايزه اعمل
    isa
    وطبعا واحد من ال os
    هايكون واصل على ال internal card
    لل Isa
    والتاننى هايكون واصل على ال external card
    لل isa
    تمام كده
    فا الاول اصلا انا عندى اصلا سيرفر ده ال dc
    نزلت سيرفر تانى علشان يكون ال isa
    وعندى 2 clint
    دول xp
    تمام كده


    فا بالبدايه عايزه اخلى الايزا ليها 2 كارت لان فادخلت من
    control pannel
    وعملت
    add network adapter
    بس من على ال setting
    بقى للفيرجاول ماشين علشان اقدر اختار السويتش الى هو هاويصل عليه علشان اوصل
    ال internal
    بسويتش
    وال external
    بسويتش تانى
    مش لقيت اساسا كارتين النيتورك الى انا زودته
    فايريت يامحمد لو تقولى اضيف كارت تانى من على ال setting
    ايزاى وارجوا ان تكون المشكله وصلت
    وشكرا بجد ليك
    واسفه على الاطاله
    لا من الفيرجوال مشين نفسها اعمللى add new network
    كليك يمين على الفيرجوال ماشين و اختارى سيتنج و بعدين هتلاقى
    devices
    وبعدين
    add network card
    وساعتها هيظهرلك النتوورك كارد الجديد جوة الويندوز
    و احتمال تحتاجى تعملى ريستارت
    بس كدة

  17. #11
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Arab world!
    Posts
    6,169
    Blog Entries
    4
    Rep Power
    10

    Default

    Quote Originally Posted by nesma saad View Post
    وسؤال تانى معلش هى لما بتكون الفيرجول ماشين مقفوله الرامات بتكون مستخدمه فى الجهاز عادى يعنى هى مش بتستخدم الرامات غير وهى اصلا مفتوحه صح كده ولا ايه
    ؟
    لا طبعا
    الرامات مش هتسستخدم الا لما تكونى فاتحة الفيرجوال ماشين

Similar Threads

  1. استفسار بليز
    By nesma saad in forum Engineers discussions
    Replies: 7
    Last Post: 05-03-2010, 05:47 PM
  2. مساعده بليز
    By nesma saad in forum Engineers discussions
    Replies: 10
    Last Post: 22-02-2010, 05:33 PM
  3. استفسار بليز
    By nesma saad in forum Engineers discussions
    Replies: 5
    Last Post: 30-10-2009, 01:09 PM
  4. كيف تميز لحم الخنزير؟؟؟
    By asmaaelnemr in forum Engineers discussions
    Replies: 2
    Last Post: 17-05-2009, 06:48 PM
  5. Replies: 3
    Last Post: 16-02-2009, 12:54 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

أقسام المنتدى

الروابط النصية

تابع جروبنا على الفيس بوك

صفحة Egypt Engineers على الفيس بوك

تابعنا على linkedin

جروبنا على الياهو جروب