إضغط لتفاصيل الإعلانات



Results 1 to 8 of 8
Share
  1. #1

    Default حد شاف كده قبل كده

    مشكله وعاوز لها حل
    ممكن تساعدونى
    جبت كيسه جديده مازر نوعها جيجا بيت بلت انن
    وجيب اشغلها على شاشتى الى كانت عندى وكنت جايب جهازى القديم من شركه بنهانوعها كمفورت فيو
    الهمم مش راضيه تفتح خالص
    والجهاز شغال والشاشه مش شغاله
    مع العلم انى جربتها وشغاله على اى جهاز تانى
    وبرضه الكيسه شغاله على اى شاشه تانيه

    الخلاصه ا
    انهم الاتنين شغالين نع اى حاجه الا مع بعضهم ؟
    افيدونى؟؟؟؟؟؟
    مصطفى


  2. Facebook Comments - تعليقـك على الفيس بوك يسعدنا ويطور مجهوداتنـا


  3. Forum Ads:

  4. Forum Ads:

    اضفط هنا لمعرفة تفاصيل الإعلانات بالموقع


  5. Forum Ads:

    -->

  6. #2
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Cairo, Al Qahirah, Egypt, 115351105145884, Cairo, Egypt
    Posts
    2,229
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    15

  7. #3
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Arab world!
    Posts
    6,169
    Blog Entries
    4
    Rep Power
    10

    Default

    ركب الكيسة على شاشة من اللى شغالين وجرب تغير الريسولسوزن
    RESOULUTION
    وليكن 800*600
    و جرب تغير الريسوليوشن كل مرة وركب فى اشلاشة اللى مش شغاله ولو منفعش غير الريسولوشن تانى وهكذا

    اذا مكنش دا كله نفع
    اعتقد ان فى مشكلة فى كابل الشاشة
    لان فى نوعين دلوقتى من الكابرت فى كروت الشاشة الجديدة مش عارف دا ممكن يكون عندك ولا لا
    فى نوع عادى
    Analoge VGA
    وفى
    DVI
    ممكن تبقى الشاشة مش Compatible
    جرب الاول الريسوليوشن وقلنا
    وكمان يبقى قلنا ايه نوع الشاشة و بقالها كام سنة والمخارج اللى فيهانوعها ايه و كدة

  8. Forum Ads:

  9. #4

    Default

    بص يا هندسه انا عملت كل ده ومفيش فايده
    و محدش عارف لها حل
    بس الشاشه شغاله كويس على اجهزه تانيه
    اعمل ايه
    طيب والبيوس ليه علاقه ؟؟bios

  10. #5
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Cairo, Al Qahirah, Egypt, 115351105145884, Cairo, Egypt
    Posts
    2,229
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    15

  11. Forum Ads:

  12. #6
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Arab world!
    Posts
    6,169
    Blog Entries
    4
    Rep Power
    10

    Default

    Quote Originally Posted by m_el3azab View Post
    بص يا هندسه انا عملت كل ده ومفيش فايده
    و محدش عارف لها حل
    بس الشاشه شغاله كويس على اجهزه تانيه
    اعمل ايه
    طيب والبيوس ليه علاقه ؟؟bios

    يا باشا منا طلبت منك بعض معلومات زيادة لاننا مش هنعرف نقلك حاجة مدام مش عارفين اللى بيحصل تفصيليا ايه النوع دة و من كام سنة معلومات كتير

  13. #7
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    532
    Blog Entries
    2
    Rep Power
    13

    Default

    بص يا زعيم عايز اقولك انى بقالى 5 سنين المشكله دى مقبلتنيش غير مرتين وانا فاكر فى مره من المرات كانت شاشه ال جى
    المهم لان دى معلومه حلوه جدا لكل الاعضاء انا عارف ان ردها جاى متاخر اوى بس انا لسه قارى الموضوع
    حل الحوار ده كالاتى ركب اى شاشه على الجهاز بتاعك وادخل على
    Properties ----> and choose Advanced -----------> and then choose Monitor ---->then u will find screen refresh rate make it 50 MH and remove check box under it

    اتمنى انها تكون معلومه مفيده لكل الاعضاء
    مع انى متاكد ان البشمهندس اكيد اشترى شاشه تانيه
    إذا كان عندك ملل من الدنيا وضيق في النفس وقلق وتفكير زائدين وخوف من المستقبل وعدم راحة في العيش ،، قل لا إله إلا الله محمد رسول الله ...
    فلديك نقص في الدين وستجده إن شاء الله بالصلاة والاستغفار وطاعة أوامر الله سبحانه وتعالى .

    Best Regards,
    MOHAMMED ELJOKER
    Security Engineer

    من مواضيع eljoker70000 :


  14. #8
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Arab world!
    Posts
    6,169
    Blog Entries
    4
    Rep Power
    10

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

أقسام المنتدى

الروابط النصية

تابع جروبنا على الفيس بوك

صفحة Egypt Engineers على الفيس بوك

تابعنا على linkedin

جروبنا على الياهو جروب