إضغط لتفاصيل الإعلانات



Results 1 to 13 of 13
Share
  1. #1

    Default مساعده بليز الفرق بين VMware workstation and VMWare ThinApp

    السلاموا عليكم
    ياجماعه انا نزلت برنامج

    vmware
    ده virtual machine
    وبعد ما قعد يوم كامل ينزل من على النت ويوم كامل بيعمل
    install
    الوقتى بيطلب من
    سيريل نامبر علشان يشتغل وانا محتاجه ضروروى وبسرعه ايه العمل ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟


  2. Facebook Comments - تعليقـك على الفيس بوك يسعدنا ويطور مجهوداتنـا


  3. Forum Ads:

  4. Forum Ads:

    اضفط هنا لمعرفة تفاصيل الإعلانات بالموقع


  5. Forum Ads:

    -->

  6. #2
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Arab world!
    Posts
    6,169
    Blog Entries
    4
    Rep Power
    10

  7. #3

    Default

    والله يا محمد انا بجد هاتجنن وياريت تساعدنى انا الوقتى مسحت اساسا النسخه الى انا نزلتها بس لسه عندى الى السوس الى عملت منه الانستول
    والله الانستول اخد منى يوم كامل بتاع 20 ساعه كده ولا حاجه
    انا الوقتى عايزه اى نسجه تانيه اى فيرجن تانى وانا انزله من الاول
    بس الله يخليكم ينزل بسرعه حبه انا السورس الى نزلته ده قعد ينزل يوم كام ويعمل انستول يوم تانى
    وبعد ما جبتله السيريال قالى السوفت وير
    expire

    وانا بجد هاتجنن ومش عارفه اعمل ايه وعايزه اى فيرجن
    vmware
    بالسيريال بتاعه الله يخليكم ساعدونىىىىىىىىىىىىىى
    معلش يامحمد سؤال كده اعرف منين الرامات والبروسيسر بتوعى كام
    على قد ما انا فاكره بس مش متأكده ان الرامات كانت 512
    بس والله ما انا متأكده ده الى فاكراه من ايام ما اشتريت الاب توب
    لو ممكن اعرف اعرف منين
    ؟؟؟؟؟؟

  8. Forum Ads:

  9. #4
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Arab world!
    Posts
    6,169
    Blog Entries
    4
    Rep Power
    10

    Default

    اكتبى فى RUN
    DXDIAG
    وانتى هتعرفى كل امكانيات جهازك
    بس عايز اقلك ان 512 دى قليلة جدا انك تنزلى VMware
    اقلها 1 جيجا تبقى معقولة و متقدريش تعمللى اكتر من فيرجوال ماشين واحدة علشان تعرفى تشتغلى براحتك
    عموما هحاول اجيبلك نسخة بس منصحش انك تنزليها على الجهاز دا لو 512 فعلا

  10. #5

    Default

    شكرا يامحمد هى الرامات فعلا 512
    والبروسيسر
    1.7ghz
    يعنى انت مش بترشح انى انزل
    vmware
    ?
    طب هو انا ممكن ازود رامات الابتوب ايزاى ؟؟؟؟؟؟؟؟

  11. Forum Ads:

  12. #6
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Arab world!
    Posts
    6,169
    Blog Entries
    4
    Rep Power
    10

  13. #7

  14. #8

  15. #9
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Arab world!
    Posts
    6,169
    Blog Entries
    4
    Rep Power
    10

    Default

    vmware workstation
    دا اللى انتى عايزاة علشان تنلى عليه ماشين تخيلية
    اما thinapp
    شرحة فى الرابط وقلت اعملة منفصل علشان الناس تستفيد
    http://egyeng.com/forums/showthread.php?p=24702

    لو سمحتى يا نسمة انا هغير اسم الموضوع عشان يبقى معبر

    شكرا ليكى ويا رب اكون فدتك ولو بالقليل

  16. #10

  17. #11
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Saudi Arabia
    Posts
    467
    Rep Power
    13

    Default

    يا نسمة

    البرنامج ده بينزل علشان تقدري من خلاله تنزلي اكتر من مكنة تخيلية على جهازك

    لو افترضنا انك نزلتي مكنتين على جهازك وحدة سيرفر والتانية كلاينت بإمكانيات جهازك دي ولا جهازك ولا اي مكنة تخيلية هتشتغل...هتدي للمكنة السيرفر رامات كام؟

    وتدي للمكنة الكلاينت رامات كام ؟

    وتسيبي رامات قد ايه لللمكنة الحقيقية؟

    البرنامج ده محتاج امكانيات كويسة علشان تقدري تاخدي منو شغل كويس

    انا مستغربتش لما قلتي ان الجهاز قعد مدة طويلة يعمل

    Install

    منصحكيش تستخدميه على اجهازك لانك مش هتستفيدي منه بالامكانيات دي

  18. #12

    Default

    شكرا على النصيحه ياباشمهندس
    فعلا هو مش هاينفع
    ربنا يسهل لما ابقى اجيب جهاز امكانياته كويسه رامات 4 جيجا ولا حاجه ابقى انزله

  19. #13

    Default Key VMware Workstation 7

    VMware Workstation 7
    VG11H-FNFEL-0881Y-HPZZG-X3AY6

Similar Threads

  1. VMWare Workstation v7.1
    By Mohamed Fouad in forum Programs & Maintenance
    Replies: 1
    Last Post: 23-07-2010, 06:12 PM
  2. Vmware Workstation Version 6.5.1 .126130 Egypt Engineers
    By Mohamed Fouad in forum Programs & Maintenance
    Replies: 2
    Last Post: 27-02-2010, 02:13 PM
  3. VMware Workstation Full 7.0.0-203739 With Tools
    By Mohamed Fouad in forum Programs & Maintenance
    Replies: 14
    Last Post: 19-02-2010, 11:10 PM
  4. VMware ThinApp Deploy and Run Applications without Conflict
    By Mohamed Fouad in forum Programs & Maintenance
    Replies: 11
    Last Post: 09-02-2010, 07:10 PM
  5. Replies: 18
    Last Post: 01-09-2009, 08:43 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

أقسام المنتدى

الروابط النصية

تابع جروبنا على الفيس بوك

صفحة Egypt Engineers على الفيس بوك

تابعنا على linkedin

جروبنا على الياهو جروب